Szállítási információk


Utánvét

Csomag átvételekor történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +290 Ft, melyet megspórolhat bankkártyás fizetéssel. A személyes átvétel díjtalan.

Szállítási információk

A kiszállítás a feladást követő munkanapon 8-17:00 között történik.

A megrendelés kiszállításának határideje 5-8 munkanap, rendeléseink többségét azonban 2-3 munkanapon belül szállítjuk.

Kérjük a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját. Megjegyzés rovatba írt szállítási címet nem tudunk elfogadni, ezért kérjük minden, a szállítást segítő információt a szállítási cím megadásánál lévő mezőkbe töltsön ki (pl.: a kapucsengő számát/nevet írja a keresztneve mögé). A futárokat telefonhívásra kötelezni nem tudjuk a megjegyzésrovatot egyik szállító sem veszi át tőlünk!

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, az átvételt követően a futár távozása után, utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében kérnie kell jegyzőkönyv felvételét. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét díjmentesen biztosítjuk. Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk!

 

GLS futárszolgálat (9.990 Ft alatt 990 Ft)

Az utánvét összegét készpénzben vagy a futárnál található mobilterminálon keresztül  egyenlítheti ki, mindkettőt utánvét díj ellenében. A kiszállítás napján a futárszolgálat e-mailben értesíti Önt a szállítás várható időpontjáról illetve utánvét esetén a fizetendő összegről. A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között szállítja csomagját. A futárszolgálat összesen háromszori kézbesítést kísérel meg, a 3. kiszállítást követően a futárszolgálat visszaszállítja a csomagot a feladónak. Amennyiben a Vásárló újra szeretné a szállítást, újraküldési díjat számolunk fel, ennek összege +990 Ft.

 

GLS CsomagPont (9.990 Ft alatt 990 Ft)

A GLS CsomagPontok elérhetőek az ország bármely részén, több mint 650 helyen.

A csomagponton csak készpénzzel tud fizetni, utánvét díj ellenében. A CsomagPont csak a címkén lévő címzettnek adja át a csomagot, a címzettől eltérő személy kizárólag meghatalmazással veheti át a rendelést! A kiszállítást követően a GLS e-mailben értesítést küld, hogy a küldemény a csomagpontra beérkezett és átvehető. Az értesítés napjával együtt 5 munkanapja van az átvételre a CsomagPont nyitvatartási idejében. A 3. munkanap után ismételt e-mailt küld Önnek a GLS, hogy a csomag még mindig a CsomagPontban van. Amennyiben a csomagot az 5 munkanap lejárta után a GLS átvétel hiánya miatt visszaszállítja hozzánk. Amennyiben a Vásárló újra szeretné a szállítást, újraküldési díjat számolunk fel, ennek összege +990 Ft.

  

Személyes átvétel (ingyenes)

A személyes átvétel díjtalan. A megrendelt termékeket személyesen veheti át a XVI. kerületben (1161 Budapest, Körvasút sor 14-15.) készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni. A termék átvételének időpontjáról cégünk e-mailben értesíti Önt. Az átvétel H-P 10-15:00 között lehetséges. A rendelést az értesítéstől számított maximum 1 hétig tudjuk tárolni, amennyiben nem jelez nekünk semmilyen formában az egy hét letelte után külön értesítés nélkül lezárjuk azt.

Az adatvédelmi tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltétekeinket itt találja: ÁSZF, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Fizetési információk

Bankkártyás fizetés online -  ingyenes

Utánvétes fizetés  -  290 Ft

Személyes átvételkor  -  ingyenes


Bankkártyás fizetés online, ingyenes

Rendelése elküldése után átirányítunk a CIB Bank oldalára a biztonságos tranzakció érdekében.

A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet a CIB Bank bankkártyás rendszerén keresztül is. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A CIB Bank kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a 256-bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a CIB Bank nem kap értesítést Szolgáltatótól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató szintén nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bank oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Vásárló internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Vásárló folyószámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat: Fizetés bankkártyával!

 

Utánvétes fizetés, utánvét díja 290 Ft

Az oldalon történő bankkártyás és PayPal fizetés kivételével minden fizetési mód utánvétesnek minősül, ennek díja rendelési értéktől függetlenül 290 Ft.

Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.


Személyes átvételkor, ingyenes

Készpénzben vagy bankkártyával az áru XVI. kerületben történő átvételekor. A személyes átvétel választása esetén a Vásárló a Szolgáltató székhelyén fizeti meg a termék vételárát készpénzben vagy bankkártyával a Szolgáltató vagy megbízottja részére.

 

Számla

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor vagy azt megelőzően a Vásárló részére, a kifizetés igazolására, a termékkel együtt kinyomtatott számlát ad. Fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.


Az adatvédelmi tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltétekeinket itt találja:  ÁSZF, ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ